CINE SUNTEM NOI?

Suntem unul dintre cei mai puternici și sustenabili producători de prefabricate de beton și de BCA din țară, cu o experiență de multe decenii. Deținem 6 fabrici poziționate strategic pentru a deservi proiecte complexe la nivel național. Facem parte din cel mai puternic grup din domeniul materialelor de construcții din lume, Holcim.

CE FACEM NOI?

Producem beton celular autoclavizat (BCA) și elemente prefabricate din beton utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, electrice și de apă canal, al construcției centrelor comerciale, logistice sau de producție, precum și soluții pentru segmentul rezidențial. Ne diferențiem de concurenții noștri prin experiența și anvergura companiei noastre.

DE CE SĂ NE ALEGI?

În industria noastră, suntem partenerul de încredere pentru construcții inteligente. Evoluăm permanent și dezvoltăm soluții optime pentru proiectele de infrastructură și proiectele speciale ale clienților noștri. Rămânem atenți la impactul social pe care îl au structurile create cu produsele și soluțiile noastre și ne angajăm să le îmbunătățim mereu. Din grijă pentru oameni și pentru tot ce ne înconjoară.

SOMACO Solutions

With a vast product portfolio, Somaco offers high quality solutions for various projects. Regardless of the project you are involved in, community, infrastructure or private project, with Somaco solutions you have the certainty that

Proiecte emblematice