Construim viitorul în armonie cu natura.

Împreună cu clienții noștri construim soluții pentru infrastructura viitoare a Românei - proiecte de infrastructură rutieră, electrică și de apă-canal. Construim acces la cele mai importante utilități, contribuim la ridicarea gradului de confort al semenilor noștri.

Construim soluții inteligente din beton pentru proiecte speciale, complexe. Aducem în fiecare proiect value engineering, experiența noastră de proiectare, producție, transport și montaj.

 

Aducem soluții sustenabile pentru comunități. Asigurăm accesul oamenilor la o infrastructură modernă - electrică, de apă-canal, rutieră, comercială, rezidențială, socio-culturală. Contribuim la creșterea calității vieții semenilor noștri.

Susținem proiectele din sectoarele comercial, industrial și logistic, care necesită flexibilitate atât din punct de vedere tehnic, cât și logistic. Știm cât de importante sunt pentru clienții noștri soluțiile complete, încadrarea în graficul de montaj și capacitatea de a acoperi proiecte naționale. 

CINE SUNTEM NOI?

Suntem unul dintre cei mai puternici și sustenabili producători de prefabricate de beton din țară, cu o experiență de multe decenii. Deținem 5 fabrici poziționate strategic pentru a deservi proiecte complexe la nivel național. Facem parte din cel mai puternic grup din domeniul materialelor de construcții din lume, Holcim.

CE FACEM NOI?

Producem elemente prefabricate din beton utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, electrice și de apă canal, al construcției centrelor comerciale, logistice sau de producție, precum și soluții pentru segmentul rezidențial. Ne diferențiem de concurenții noștri prin experiența și anvergura companiei noastre.

DE CE SĂ NE ALEGI?

În industria noastră, suntem partenerul de încredere pentru construcții sustenabile. Evoluăm permanent și dezvoltăm soluții optime pentru proiectele de infrastructură și proiectele speciale ale clienților noștri. Rămânem atenți la impactul social pe care îl au structurile create cu produsele și soluțiile noastre și ne angajăm să le îmbunătățim mereu. Din grijă pentru oameni și pentru tot ce ne înconjoară.

Soluțiile SOMACO

Somaco oferă soluții pentru proiectele de infrastructură ale României, printr-o gamă largă de produse și servicii. Abordăm proiecte complexe, asigurând value engineering – proiectare, producție, transport și montaj.

MAI MULTE DETALII

Proiecte emblematice

Noutăți