Termeni si conditii

Condiţii de utilizare

Pagina de internet "Somaco" prezinta informatii despre compania Somaco Grup Prefabricate SRL, despre produsele si serviciile sale.

Denumirea "Somaco" este marca inregistrata apartinand Somaco Grup Prefabricate SRL.

Se exclude orice legatura cu Somaco Holding SA.

Somaco este o marca inregistrata apartinand Somaco Grup Prefabricate S.R.L.

Protectia datelor

Somaco trateaza cu maxima seriozitate protectia datelor. Va rugam sa consultati pagina dedicata Politicii de confidentialitate.

Garantie

Informaţiile cuprinse in website-ul Somaco sunt elaborate cu maxima grija. Somaco nu poate fi tras la raspundere pentru eventuale greseli de continut. Datele cuprinse in acest website nu pot fi luate in considerare pentru luarea unor decizii de investitie; recomandam ca in acest caz sa solicitati o oferta personalizata, adresandu-va reprezentantilor nostri zonali sau apeland numarul de telefon 031 425 45 77.

Exonerare de responsabilitate

Somaco se declara exonerat de orice responsabilitate pentru folosirea acestui website sau a oricarei pagini legate de aceasta si nu va fi tinut responsabil in niciun mod oricare ar fi acesta pentru orice dauna directa sau indirectadecurgand din: accesarea de catre dumneavoastra, utilizarea sau nereusita de a utiliza acest website sau orice alta pagina legata prin link cu acest website, sau orice alte erori sau omisiunid in continutul acestuia, incluzand, dar nelimitandu-se la virusi, care va pot ataca calculatorul, sau orice pierdere de afaceri, profituri, date sau acces. Somaco poate schimba aceasta pagina oricand, fara avertizare si nu-si  asuma responsabilitatea de a o actualiza. Toti utilizatorii sunt de acord ca orice acces sau folosire a acestei pagini si a oricarei pagini link cu aceasta din acest site si continutul acesteia se face pe propriul risc.

Link-uri fata de website-uri sau pagini apartinand unor terte parti

Somaco nu isi exprima nicio opinie si nu raspunde de continutul niciunui website al unui tert legat prin link din acest website sau prin care ati obtinut acces la acest website. Somaco nu face nicio declaratie, oricare ar fi ea, asupra oricarei pagini a unei terte parti si, in mod expres, isi declara lipsa de raspundere pentru orice astfel de informatie provenind de la o astfel de terta parte si folosirea ei.

Autorizatia pentru stabilirea unui link catre terte parti trebuie solicitata la urmatoarea adresa de e-mail: office@somaco.ro. O astfel de solicitare trebuie sa mentioneze URL-ul unde se solicita sbilirea hiperlink-urilor.

Drepturi de autor

Continutul paginii de web Somaco (text, imagini, pictograme etc), este protejat de drepturile de autor si nu poate fi multiplicat sau sa circule fara acceptul scris al Somaco.


Copyright © 2021 Somaco Grup Prefabricate SRL. Toate drepturile rezervate.

Contact

 
 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro