Fabricile noastre

Grupul de firme Somaco este unul dintre cei mai mari producatori de elemente prefabricate din beton utilizate in domeniul infrastructurii rutiere, electrice si de apa canal, precum si al constructiei centrelor comerciale, logistice sau de producţie din tara. De asemenea, Somaco este cunul dintre cei mai mari producatori de beton celular autoclavizat (BCA) din Romania, brandul favorit in regiunea Moldova.

Somaco deţine 6 fabrici (Adjud, Buzău, Roman, Teius, Targoviste si Timisoara), care asigura o acoperire nationala a proiectelor de constructii:

Fabrica Somaco Buzau

Fabrica Somaco Buzau a fost construita in anul 1970, fiind una dintre importantele fabrici de prefabricate din beton din Romania. Privatizata in 1990, a devenit parte din firma Somaco SA. In anul 2008 a fost cumparata si retehnologizata de fondul de investitii Oresa Ventures, devenind una dintre fabricile Somaco Grup Prefabricate.
[click aici pentru localizare]

 

Fabrica Somaco Roman

Fabrica Somaco Roman a fost construita in anul 1954, fiind de asemenea una dintre cele mai mari fabrici de prefabricate din beton din Romania. Privatizata in 1990, a devenit parte din firma Somaco SA. In anul 2008 a fost cumparata si modernizata de fondul de investitii Oresa Ventures, devenind una dintre fabricile Somaco Grup Prefabricate.
[click aici pentru localizare]

 

Fabrica Somaco Adjud

Fabrica Somaco Adjud a fost construita in anul 1975, fiind una dintre cele mai mari fabrici de BCA. Privatizata in 1990, a devenit parte din firma Somaco SA. In anul 2008 a fost cumparata si retehnologizata de fondul de investitii Oresa Ventures, devenind una dintre fabricile Somaco Grup Prefabricate. Fata de momentul constructiei, fabrica din Adjud a crescut capacitatea de aproape 5 ori (de la 65.000 mc in 1977 la 300.000 mc in 2011).
[click aici pentru localizare]

 

Fabrica Somaco Teius

Fabrica Somaco Teius este o investitie noua, finalizata in anul 2008 de catre G&D Prefabbricati. A fost achizitionata de Oresa Ventures in anul 2011.
[click aici pentru localizare]

  

Somaco Targoviste

Fabrica de elemente prefabricate din beton din Targoviste a fost construita in anul 2005 de catre Europrefabricate, ca investitie noua, fiind singurul punct de lucru al acestora in afara Timisoarei. A fost preluata de catre  Oresa Ventures in iunie 2014, impreuna cu fabrica din Timisoara, devenind cea mai noua achizitie a Grupului Somaco. 

[click aici pentru localizare]

  

Somaco Timisoara

Fabrica de elemente prefabricate din beton din Timisoara a fost construita in anul 2004 de catre Europrefabricate, ca investitie noua. A fost preluata de catre  Oresa Ventures in iunie 2014, impreuna cu fabrica din Targoviste, devenind cea mai noua achizitie a Grupului Somaco. 

 [click aici pentru localizare]

  

Portofoliul de produse Somaco este generos, permitand fabricarea a peste 250 tipuri diferite de elemente prefabricate: sistemul de zidarie şi termoizolatie din BCA (produs la Adjud) şi gama de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie (produse la Buzau, Roman, Timisoara, Targoviste si Teius), infrastructura electrica (produse la Buzau) si rutiera (produse la Buzau, Roman, Timisoara si Teius), pentru sisteme de canalizare din beton (produse la Roman).

O prioritate constanta o constituie calitatea produselor si controlul calitatii - Somaco lucreaza intr-un sistem de management integrat si detine certificarile ISO si SRAC CERT.

Despre noi

 
 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro