Un lot al Coridorului IV Paneuropean proiectat in Germania pentru Strabag – livrat de Somaco

Somaco Grup Prefabricate demareaza cu succes un proiect de infrastructura rutiera de proportii: Coridorul IV Paneuropean.

La inceputul lunii august 2012 a fost livrata prima grinda precomprimata din beton cu lungime de 36 m pentru lotul I din sectorul Orastie-Sibiu al Coridorului IV Paneuropean.


"Suntem onorati sa participam la o lucrare de asemenea anvergura. Aceasta grinda este prima dintr-o serie de mai multe grinzi de dimensiuni atipice pe care le vom produce pentru Coridorul IV. Grinda a fost proiectata in Germania pentru partenerul nostru Strabag - castigatorul licitatiei pentru acest tronson. Somaco a propus propria sectiune de grinda in acest proiect" - declara Gabriel Colobatiu, Directorul General al Somaco Grup Prefabricate.


Coridorul IV Paneuropean, in lungime de 857 kilometri, se intinde de la Nadlac la Constanta, are o valoare de executie de 8,588 miliarde euro si urmeaza sa fie finalizat in anul 2020.

Datorita investitiilor realizate, Somaco Grup Prefabricate a devenit cel mare mare producator de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie, liderul pietei de BCA si de elemente prefabricate din beton pentru canalizare din Moldova.

In portofoliul de realizari recente al Somaco Grup Prefabricate se numara mari centre comerciale precum Carrefour, Bricostore, Praktiker, OBI, Metro, Kiabi, Baumax, Hornbach, Kaufland, centre logistice (Wim Bosman, S.E.A., Millenium Logistic Park), structuri socio-culturale, consolidari hidrotehnice, bazine de retentie, lucrari de drumuri si poduri, structuri pentru statii eoliene si modernizari pentru liniile eletrice Enel.

7 august, 2012


 

Noutati

 
Proiecte de referinta -
 
 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro