Sistemul de canalizare Somaco - cea mai spectaculoasa crestere de volum in 2013

In mai putin de 3 ani de la inaugurarea noii linii de productie de la Roman, Somaco Grup Prefabricate a inregistrat in anul 2013 o crestere de peste 65% a vanzarilor de elemente prefabricate din beton pentru infrastructura de canalizare.

Sistemul de canalizare din beton produs de Somaco acopera peste 24 judete ale tarii, din regiunile Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia si Transilvania. Acesta este inglobat in reteaua de canalizare a oraselor Iasi, Piatra Neamt, Targu Frumos, Harlau, Roznov, Buhusi, Moinesti, Comanesti, Vatra Dornei, Tecuci, Braila, Aiud, Blaj, Cugir, Ocna Muresului, Sibiu, Medias-Sighisoara, Tusnad, Borsa, Ramnicu Sarat, Fetesti, Segarcea, Husi etc . De asemenea, sistemul de canalizare Somaco a fost ales pentru lucrari speciale precum Institutul de Fizica Atomica de pe platforma Magurele, statii de sortare, depozite logistice etc.

Sistemul de canalizare Somaco se compune din tuburi de canalizare (tuburi cu mufa, tuburi de conectare tip cep-cep si mufa-cep), camine de vizitare, garnituri de etansare pentru camine, precum si alte componente. El reprezinta o solutie moderna si sigura pentru retelele de canalizare din Romania. Sistemul este modular si flexibil, se poate adapta tuturor tipurilor de proiecte de canalizare. Elementele prefabricate din beton sunt produse cu tehnologia germana BFS, care permite un grad inalt de control al parametrilor de calitate.

Sistemul de canalizare din beton prezinta avantaje nete fata de alte materiale (ex. PVC), el fiind promovat ca prima solutie de canalizare in intreaga Europa. Este economic pentru ca are o durata mare de viata (pana la 70 ani) si costuri reduse de intretinere. Este comod, pentru ca ofera o solutia completa: proiectare, executie si transport la cerere.

Somaco Grup Prefabricate investeste in continuare in aceasta linie de business si estimeaza o extindere a prezentei lucrarilor sale, precum si o dublare a volumului vanzarilor anului 2014 fata de anul 2012.

29 ianuarie, 2014


 

Noutati

 
Proiecte de referinta -
 
 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro