Somaco Grup Prefabricate a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 31%

Somaco Grup Prefabricate a inregistrat in anul 2011 o cifra de afaceri de 21 milioane euro, care reprezinta o crestere de 31% fata de anul precedent, urmand trendul ascendent prin suplimentarea rezultatelor cu cate 5 milioane euro anual.

"Asteptam sa confirmam o crestere semnificativa a cifrei de afaceri si in anul 2012" spune Gabriel Colobatiu, Directorul General al Somaco Grup Prefabricate. "Evolutia pozitiva asteptata pentru anul 2012 se datoreaza atat cresterii volumelor de BCA dar mai ales intensificarii vanzarilor de elemente prefabricate din beton (atat structuri la cheie cat si sisteme de canalizare si infrastructura rutiera), acestea urmand sa aiba o dinamica mai accentuata in portofoliul nostru de produse."

Somaco Grup Prefabricate, unul dintre cei mai dinamici investitori de pe piata materialelor de constructii, continua si in 2012 politica de investitii inceputa cu 4 ani in urma. In perioada 2008-2009 a investit peste 3,5 milioane euro pentru modernizarea si retehnologizarea fabricilor de la Buzau, Roman si Adjud achizitionate in 2008. In 2010-2011 a investit peste 8 milioane de euro pentru achizitionarea unei noi fabrici la Teius, pentru lansarea unei noi linii de productie de elemente prefabricate din beton pentru sisteme de canalizare la Roman, dar si pentru cresterea capacitatii de productie BCA la Adjud.

"Strategia noastra de investitii vizeaza atat consolidarea capacitatilor de productie existente cat si extinderea in arii de productie noi.  In 2012 intentionam sa investim peste 1 milion euro pentru extinderea gamei de produse si a capacitatilor existente, pentru dezvoltarea de noi solutii care sa aduca un plus de valoare clientilor nostri" a declarat Gabriel Colobatiu.

Nota pentru editor:
Oresa Ventures este o companie de investitii cu origini suedeze, activa in Romania din 1997, avind in portofoliu Fabryo (lider in piata de vopsele decorative), Somaco Grup Prefabricate, Kiwi Finance (cel mai mare broker de credite imobiliare si ipotecare), Trinity, RTC Proffice Experience sau firmele pe care le-a finantat in trecut cum ar fi La Fantana, Motoractive, Credisson, Flanco, Medicover, Synevo, Brewery Holding (Ciuc).

3 aprilie, 2012


 

Noutati

 
Proiecte de referinta -
 
 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro