Somaco profita de investitiile in energie regenerabila

"Am abordat cu incredere un nou proiect de constructii: fundatiile parcului eolian de la Corni, alaturi de partenerul nostru PORR Construct SRL. Este o investitie considerabila, care duce la indeplinirea uneia dintre directiile energetice importante ale Romaniei - crearea unor surse de energie alternativa. . Provocarea cea mai mare a fost respectarea calendarului de livrare, foarte strict, dar foarte eficient. Am raspuns provocarii cu solutii eficiente de logistica si productie, folosind sinergiile din doua fabrici Somaco pentru a asigura ritmicitatea punerii in opera a elementelor de fundatie" - spune Gabriel Colobatiu, Directorul General al Somaco Grup Prefabricate.


Somaco Grup Prefabricate a livrat pentru acest proiect o parte din fundatia de beton - cca 1850 piloti din beton armat, pe durata a 3 luni - din martie pana in mai 2012.


"Romania are un potential urias in privinta energiei eoliene - se claseaza in topul celor mai atractive 15 piete din lume pentru energii regenerabile. Dobrogea este campioana - viitorul ei va fi productia de energie eoliana. In 2012 Romania va lansa cel mai mare proiect eolian terestru din Europa, care pe langa energie ecologica va produce si o dinamizare a vietii sociale si va atrage noi posibile lucrari de infrastructura.  Asteptam proiecte la fel de interesante si de motivante din aceasta zona, suntem gata sa le abordam cu entuziasm si profesionalism" - a mai declarat Gabriel Colobatiu, Directorul General al Somaco Grup Prefabricate.

In portofoliul de realizari recente al Somaco Grup Prefabricate se numara, pe langa proiectul Corni, mari centre comerciale precum Leroy Merlin, Carrefour, OBI, Metro, Kiabi, Baumax, Hornbach, Kaufland, Overland, centre logistice (Wim Bosman, SEA), structuri socio-culturale, consolidari hidrotehnice, bazine de retentie, lucrari de drumuri si poduri, precum si modernizari pentru liniile eletrice Enel.

Nota pentru editor:
Oresa Ventures este o companie de investitii cu origini suedeze, activa in Romania din 1997, avind in portofoliu Fabryo (lider in piata de vopsele decorative), Somaco Grup Prefabricate, Kiwi Finance (cel mai mare broker de credite imobiliare si ipotecare), Trinity, RTC Proffice Experience sau firmele pe care le-a finantat in trecut cum ar fi La Fantana, Motoractive, Credisson, Flanco, Medicover, Synevo, Brewery Holding (Ciuc).

18 iunie, 2012


 

Noutati

 
Proiecte de referinta -
 
 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro