Cladirea 101, faza II pentru fabrica de anvelope Pirelli Slatina, jud Olt

Somaco a produs, transportat si montat strutura de rezistenta a halei corp 101 faza II Pirelli ( Gulere, stalpi, pereti antifonic, grinzi planseu si grinzi acoperis, pane, predale, socluri perimetrale; 3.600 mc beton). Productia a fost realizata in fabricile Somaco din Targoviste, Teius, Timisoara, Buzau.

Cladirea, formata din 2 corpuri, corpul Self si corpul Mixing, insumeaza aproximativ 5000 mp, distribuiti pe 2 plansee si acoperis, pana la o inaltime de 29 m. Structura prefabricata a reprezentat o provocare pentr aprovizionare si montaj, din cauza spatiului restrans si a densitatii de elemente pe suprafete mici si desfasurate pe inaltime mare. Somaco a ingobat pentru aceasta lucrare sistemul splice sleeves pentru imbinarea stalpilor. Lucrare executata in perioada februarie-mai 2017.

Locatie: Slatina, jud Olt

Elemente furnizate de Somaco: Gulere, stalpi, pereti antifonic, grinzi planseu si grinzi acoperis, pane, predale, socluri perimetrale

Volum beton livrat Somaco: 3.600

Suprafata lucrarii: 5.000mp

Data finalizarii lucrarii: mai, 2017

Portofoliu

 

Stiati ca?

... Somaco este producatorul cu cea mai mare capacitate de productie pentru elemente prefabricate din beton utilizate pentru infrastructura, constructii civile si industriale din tara?

... Elementele prefabricate din beton Somaco sunt produse la Buzau, Teius si Roman?

 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro