Fabrica de biscuiti ETY, Craiova

Somaco a adus in acest proiect Value-Engineering - a oferit servicii integrate de proiectare, productie, transport si montaj, in scopul optimizarii structurii din punct de vedere al costurilor si timpului de executie. Somaco a realizat in timp record structura prefabricata multietajata P+2E cu noduri rigide, cu o suprafata de 11.000 mp, care a inglobat 2500 mc beton. Aceasta structura (hala Raw Materials) se compune dintr-un sistem de stalpi prefabricati, grinzi principale monilite si prefabricate si elemente de planseu dublu T. Grinzile din beton monolit sunt sustinute prin turnuri de esafodaj, iar grinzile prefabricate din beton sunt conectate printr-un sistem Peiko. Elementele furnizate de Somaco (stalpi, grinzi planseu, eemente planseu TT, grinzi rectangulare, grinzi principale si secundare de acoperis, panouri prefabricate) au fost realizate in doua dintre fabricile sale: Targoviste si Buzau. Parteneri: SYNERGY Construct - Antreprenor general. 

Somaco a finalizat aceasta lucrare in anul 2015 iar extinderea halei in 2016

Locatie: Craiova

Elemente furnizate de Somaco: Stalpi, grinzi planseu, eemente planseu TT, grinzi rectangulare, grinzi principale si secundare de acoperis, panouri prefabricate

Volum beton livrat Somaco: 2.500

Suprafata lucrarii: 11.000mp

Data finalizarii lucrarii: iulie, 2016

Portofoliu

 

Stiati ca?

... Somaco este producatorul cu cea mai mare capacitate de productie pentru elemente prefabricate din beton utilizate pentru infrastructura, constructii civile si industriale din tara?

... Elementele prefabricate din beton Somaco sunt produse la Buzau, Teius si Roman?

 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro