Centrul de cercetare ELI-NP (Infrastructura luminii extreme - fizica nucleara)

Centrul de cercetare ELI-NP (Infrastructura luminii extreme - fizica nucleara) Magurele, cel mai puternic laser din lume.

Somaco a oferit servicii integrate de productie, transport si montaj pentru structura celor 5 cladiri ale centrului de cercetare: Cladirea Gama, Cladirea Laser si Laborator, Cladirea de Birouri, Casa de Oaspeti si Casa Poarta.

Somaco a oferit o solutie inovatoare pentru peretii de fatada, pentru peretii interior de radio - protectie si pentru grinzile de interior din interiorul cladirii principale. Somaco a implicat doua dintre fabricile sale pentru realizarea elementelor prefabricate din beton: Pereti prefabricati din beton pentru fatada, grinzi prefabricate din beton, pereti de interior pentru radioprotectie.

Somaco a finalizat lucrarea in 2015.

 

Locatie: Magurele

Antreprenor General: Strabag

Elemente furnizate de Somaco: Pereti prefabricati din beton pentru fatada, grinzi prefabricate din beton, pereti de interior pentru radioprotectie

Data finalizarii lucrarii: septembrie, 2015

Portofoliu

 

Stiati ca?

... Somaco este producatorul cu cea mai mare capacitate de productie pentru elemente prefabricate din beton utilizate pentru infrastructura, constructii civile si industriale din tara?

... Elementele prefabricate din beton Somaco sunt produse la Buzau, Teius si Roman?

 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro