Alătură-te echipei Somaco!

DOREȘTI SĂ NE AJUȚI SĂ CONSTRUIM O LUME EXTRAORDINARĂ?

Pui în discuție lucrurile obișnuite? Ești gata să explorezi noi idei? Crezi că există și o altă cale? La Somaco, nu putem reinventa modul în care se construiește lumea fără o echipă de top. Ai dorința, abilitățile și pasiunea necesară să te alături echipei noastre?

Căutăm persoane dinamice, creative, atât proaspeți absolvenți cât și experți competenți în domeniul lor de activitate, persoane cu o bună înțelegere a pieței materialelor de construcții. Trimite-ne aplicația ta chiar acum pentru unul din posturile vacante sau pentru a te înregistra în comunitatea noastră de oameni talentați.

Consultă lista de posturi vacante și aplică acum

Dacă nu ai găsit o oportunitate de carieră care se potrivește aspirațiilor tale, dar ești interesat să construiești o lume extraordinară alături de Somaco, trimite acum aplicația ta pentru a te alătura comunității noastre de oameni talentați

 

EȘTI STUDENT LA O FACULTATE CU PROFIL DE CONSTRUCȚII?

Noi susținem studenții să descopere extraordinarul meseriei de inginer constructor și secretele prefabricatelor din beton, care vor construi o lume mai verde, mai inteligentă!

Aplică acum pentru a te alătura celorlalți studenți talentați interesați de oportunitatea efectuării unui stagiu de practică la una dintre fabricile Somaco.