De ce să lucrezi la Somaco?

Indiferent de poziția pe care o ocupi, vei face diferența atât în cadrul Somaco, cât și al Grupului din care facem parte. Pentru că pasiunea și curiozitatea ta sunt resursele naturale de care lumea are nevoie. Datorită energiei, implicării și ideilor pe care le au echipele noastre, noi inventăm modul în care se construiește lumea, astfel încât aceasta să fie un loc mai verde și mai inteligent pentru noi toți.

Suntem o companie care susține un echilibru între muncă și viața personală. Suntem mândri că printre angajații noștri de succes un procent tot mai mare îl reprezintă tinerii și femeile.

ÎNVAȚĂ DE LA CEI MAI BUNI SAU FII CEL CARE ÎI CONDUCE PE CEI MAI BUNI!

Somaco promovează angajarea tinerilor cu potențial, care își dezvoltă abilitățile în cadrul companiei, dar se bazează în egală măsură pe atragerea unor manageri cu experiență, care sa aibă puterea de a mișca proiecte de anvergură și de a susține un climat organizațional solid.

ALEGE SĂ LAȘI CEVA DURABIL ÎN URMA TA!

Când lucrezi la Somaco, ai cu ce să te lauzi. Realizările tale sunt vizibile în toata țara - fie poduri, depozite logistice, centre comerciale, parcuri eoliene, sisteme de canalizare etc. Iar ideile și energia ta vor construi lumea de mâine, mai verde și mai inteligentă.

Sustenabilitate

Punem pasiune în tot ceea ce facem.

Suntem mândri că suntem pionieri în dezvoltarea de soluții care vor conduce către o societate cu zero emisii de dioxid de carbon. Și suntem preocupați să oferim clienților noștri beneficiile și garanția unor construcții durabile.

Curiozitate

Căutăm permanent metode noi și îmbunătățite de a face lucrurile.

Suntem entuziaști, receptivi și îmbrățișăm cu bucurie inovația și noile tehnologii. Suntem deschiși la noi perspective care ne inspiră și ne încurajează să evoluăm.

Dezvoltare

Promovăm spiritul antreprenorial care ne ajută pe fiecare dintre noi să ne croim calea și să alegem oportunitățile de învățare și dezvoltare care ni se potrivesc cel mai bine.

Performață

Ne dezvoltăm într-o cultură a performanței care este susținută de agilitate, încredere și responsabilitate.