Proiecte de infrastructură apă-canal

Sistemul de canalizare este compus din tuburi de canalizare din beton, cămine de vizitare – cu toate componentele necesare, garnituri de etanșare pentru tuburi și cămine, guri de scurgere, precum și alte componente. 
Sistemul este produs cu tehnologia germană BFS, care permite un grad înalt de control al parametrilor de calitate, este modular și flexibil și se poate adapta tuturor tipurilor de proiecte de canalizare – atât pentru rețele de canalizare urbane și rurale, dar și pentru benzinării, aeroporturi, drumuri intens traficate, autostrăzi sau linii ferate. 
Sistemul de canalizare din beton prezintă avantaje nete față de alte materiale (ex. PVC), el fiind promovat ca primă soluție de canalizare în întreaga Europă.  
Elementele sistemului sunt economice avand o durată mare de viață (până la 70 ani) și costuri reduse de intreținere. Sunt durabile, ecologice. Au stabilitate dimensională – autoportantă. Au stabilitate pozițională și rezistentă la flotabilitate. Sunt rezistente la coroziune interioară și exterioară, la abraziune și la temperaturi ridicate (peste 1000°C). Sunt etanșe și favorabile hidraulic. 
Sistemul de canalizare este unul comod pentru că oferă o soluție completă: proiectare, execuție și transport la cerere.

Sistemul de canalizare din beton produs de noi a fost montat până acum în majoritatea judeţelor ţării.