Centre comerciale

Oferim o gamă largă de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie: fundații pahar din beton, stâlpi prefabricați din beton, grinzi și pane prefabricate din beton, pereți din beton, elemente de planșeu, piloți din beton armat. 
La cerere, putem produce și alte elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie, conform proiectului beneficiarului.
Oferim soluții complete pentru structuri prefabricate din beton si promovam conceptul de value engineering, având expertiza și capacitatea de a oferi servicii integrate de proiectare, producție, transport si montaj, în scopul optimizarii structurii din punct de vedere al costurilor si timpului de execuție.
Gama de elemente prefabricate pentru structuri la cheie reprezintă cel mai dinamic segment abordat de noi, cu un portofoliu de lucrări de referință remarcabil.
Experiența tehnică, gama extinsă de produse și experiența a numeroase șantiere ne permit să participăm la realizarea celor mai importante proiecte de construcții, printre care și centrele comerciale.

Centru Comercial Pallady, București

Unul dintre cele mai importante proiecte ale anului 2018, centrul comercial de pe platforma Pallady, cu regim de înălțime S+P+E se desfășoară pe o suprafață de 37.000 mp, care au înglobat cca 8.000 mc beton prefabricat.

Centru Comercial Craiova, jud. Dolj

Centrul comercial se desfășoară pe o suprafață de 52.000 mp , 2S+P+2E.

Am produs, transportat și montat structura prefabricată din beton.

Data finalizării lucrării: 2018.

Centru comercial în Roman, jud. Neamț

Centrul comercial se desfășoară pe o suprafață de 20.500 mp.

Am proiectat, produs, transportat și montat structura prefabricată din beton.

Data finalizării lucrării: 2018

Extindere centru comercial în Sibiu

Centrul comercial se desfășoară pe o suprafață de 15.200 mp .

Somaco a produs, transportat și montat structura prefabricată din beton.

Data finalizării lucrării: 2018

Hypermarketuri ale unui lanț internațional

Am realizat producția, transportul și montajul pentru structura de rezistență a hypermarketurilor aparținând unui mare lanț internațional, situate în Chișinău, Comrat, Ungheni, Vaslui, Gheorghieni, Târgu Secuiesc, Comănești, Iași, Slatina, Timișoara, Brăila etc - hale: între 3.000 și 10.000 mp .

Am furnizat elementele prefabricate din beton: stâlpi, pereți, grinzi panouri de fațadă, pane de acoperiș, grinzi de soclu.

Perioada realizării lucrărilor: 2010-2020.

Centrul Comercial Mega Mall, Bucureşti

Am contribuit la realizarea structurii de rezistenţă a celui mai mare mall din Bucureşti – Mega Mall, care are o suprafaţă de 70.000m . 
Centrul comercial este o premieră, structura sa a fost realizată în proporţie foarte mare din elemente prefabricate din beton (14.500m). 
 

Data finalizării lucrării: noiembrie 2014