Centre logistice

 

Oferim o gamă largă de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie: fundații pahar din beton, stâlpi prefabricați din beton, grinzi și pane prefabricate din beton, pereți din beton, elemente de planșeu, piloți din beton armat. 
La cerere, putem produce și alte elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie, conform proiectului beneficiarului.
Oferim soluții complete pentru structuri prefabricate din beton si promovam conceptul de value engineering, având expertiza și capacitatea de a oferi servicii integrate de proiectare, producție, transport si montaj, în scopul optimizarii structurii din punct de vedere al costurilor si timpului de execuție.
Gama de elemente prefabricate pentru structuri la cheie reprezintă cel mai dinamic segment abordat de noi, cu un portofoliu de lucrări de referință remarcabil.
Experiența tehnică, gama extinsă de produse și experiența a numeroase șantiere ne permit să participăm la realizarea celor mai importante proiecte de construcții, printre care și centrele logistice.

Depozitul logistic Jumbo Popești-Leordeni

Depozitul Jumbo Popești-Leordeni este una dintre cele mai complexe hale logistice realizate de Somaco. Somaco a furnizat atât structura prefabricată din beton, cât și lucrări de infrastructură, alături de Holcim România.

Hale din Parcul logistic Popești-Leordeni

Somaco a realizat suprastructura prefbaricată din beton (proiectare, producție, transport și montaj) pentru mai multe hale din parcul logistic Popești-Leordeni.

Suprafața totală a halelor: peste 80.000 mp

Anii executării lucrărilor: 2010, 2017, 2020, 2021

Centru logistic Dragomirești Vale, Jud. Ilfov

Somaco a coordonat pentru acest proiect atât realizarea structurii de rezistență, cât și lucrări de infrastructură.

Volum de beton prefabricat furnizat de Somaco: 9.500 mc

Volum de beton pentru egalizări, furnizat de Holcim: 4.000 mc, la care se adaugă și lianți rutieri

Anul realizării lucrării: 2020

Hale din Parc logistic Timișoara

Am contribuit prin proiectarea structurii de rezistență, producția, transportul și montajul elementelor prefabricate din beton (gulere, stâlpi, grinzi, elemente TT, transportul și montajul lor) pentru 3 hale, având suprafețe de circa 20.000 mp fiecare.

Anul finalizării lucrărilor: 2016, 2018, 2020

Depozit logistic Almaj, jud. Dolj

Somaco a proiectat, produs, transportat și montat structura de rezistență a depozitului logistic din Almaj.

Volum beton prefabricat furnizat de Somaco: 6.400 mc (elemente prefabricate + contravantuiri).

Suprafața halei: 55.000 mp

Anul finalizării lucrării: 2020

Provocare: Lucrare complexă. Elementele au fost livrate din 4 fabrici Somaco – Timișoara, Târgoviște, Teiuș și Buzău.

Centru Logistic, Dudeștii Noi, Jud. Timiș

Am proiectat, produs, transportat și montat structura prefabricată din beton pentru această hală logistică având o suprafață de 27.000 mp .

Data finalizării lucrării: 2018.

Hale în Parcul Logistic Chiajna, Jud. Ilfov (A1 km13)

Am proiectat, produs, transportat și montat structura de rezistență a centrelor logistice mai multor hale logistice din Parcul Logistic Chiajna (stâlpi, grinzi, pane, pereți, rampe de andocare, scări; 42.000 mp , 14.000mp , 4.000mp , respectiv  42.000 mp ).

Perioada realizării lucrării: 2016-2018.

Birouri și depozit logistic în Giarmata, jud. Timiș

Somaco a proiectat, produs, transportat și montat structura de rezistență a halei (stâlpi, grinzi principale, grinzi secundare – pane, grinzi plașeu, elemente plașeu – TT, cuve andocare, panouri prefabricate, rampe scară, contravântuiri în plan orizontal).


Suprafața halei: 70.000 mp
Volum beton prefabricat: 7.200 mc  
Perioada realizării lucrării: 2017-2018

Centru Logistic, Timișoara, Jud. Timiș

Am proiectat, produs, transportat și montat structura prefabricată din beton pentru acest centru logistic cu o suprafață de 30.000 mp.

Data finalizării lucrării: 2018

Depozit logistic Roman, Jud. Neamț

Somaco a proiectat, produs, transportat și montat structura prefabricată din beton pentru hala de 27.000 mp.

Perioada executării lucrării: 2017-2018

Hală din Parcul Logistic Bolintin Deal, Jud. Gurgiu (A1 km 23)

Somaco a proiectat, produs, transportat și montat structura de rezistență a centrului logistic (stâlpi, grinzi, pane, pereți, rampe de andocare, fundații pahar, scări).

Volum beton prefabricat furnizat de Somaco: 15.000 mc

Suprafața halei: 88.000 mp.

Anul executării lucrării: 2017

Provocare: Complexitatea lucrării. Producția a fost realizată în fabricile Somaco din Buzău, Târgoviște, Teiuș, Roman, Timișoara.

Centru logistic Ghiroda, Jud. Timiș

Somaco a proiectat, produs, transportat și montat structura prefabricată pentru 2 hale din centrul logistic Ghiroda, jud. Timiș.

Anul realizării lucrării: 2017

Centru logistic, Mogoșoaia, Jud. Ilfov

Somaco a proiectat, produs, transportat și montat structura de rezistență a centrului logistic din Mogoșoaia (stâlpi, grinzi, pane, pereți verticali, rampe de andocare, scări, fundații-pahar).

Suprafața halei: 30.000mp.
Lucrare executată în perioada ianuarie-aprilie 2017. 

Centru logistic în Lugoj, jud. Timiș

Somaco a produs, transportat și montat structura de rezistență a halei (gulere, grinzi, plașee – TT și fâșii cu goluri, pereți antifoc, rampe)
Suprafața halei: 45.00 mp
Data realizării lucrării: 2016

Hală depozitare și birouri, Jucu, Jud. Cluj

Am proiectat, produs, transportat și montat structura de rezistență a centrului logistic (fundații pahar, stâlpi, grinzi, pane, panouri; 17.000 mp , 1.730 m3 beton).

Perioada executării lucrării: mai-august 2016.

Hale din Parcul logistic Dragomirești Vale, Jud. Ilfov

Somaco a proiectat, produs, transportat și montat structura de rezistență a mai multor hale logistice din parcul logistic din Dragomirești-Vale, jud. Ilfov. (stâlpi, grinzi, pane, pereți, rampe de andocare, fundații pahar, scări etc). Halele au o suprafață de 30.000 - 50.000 mp. Pentru fiecare, Somaco a livrat peste 8.000 mc beton prefabricat.

Perioada executării lucrării: 2015-2017