Servicii

Pentru gama de elemente prefabricate din beton, Somaco promovează conceptul de value engineering, având expertiza și capacitatea de a oferi servicii integrate de proiectare, producție, transport și montaj, în scopul optimizării structurilor prefabricate din punct de vedere al costurilor și timpului de execuție.

Proiectarea structurilor prefabricate

Somaco deține un centru de proiectare pentru structurile prefabricate, oferind clienților soluția constructivă optima bazată pe elemente prefabricate pentru proiecte de orice complexitate.

Producția elementelor prefabricate

Somaco deține 5 fabrici de prefabricate din beton (Buzău, Roman, Târgoviște, Teiuș și Timișoara), care produc o gamă largă de elemente prefabricate standard sau personalizate. Abordează cu încredere proiecte speciale, pentru care oferă o capacitate mare de producție.

Transportul elementelor prefabricate

Somaco preia organizarea transportului elementelor prefabricate, coordonând partenerii transportatori, atât pentru transport standard cât și agabaritic.

Montajul elementelor prefabricate

Somaco poate asigura montajul structurilor prefabricate, oferind astfel cel mai înalt grad de calitate a structurilor și respectând cele mai stricte standarde de siguranță și securitate în muncă.