Echipa de management

GABRIEL RISTOIU
DIRECTOR GENERAL

Gabriel s-a alăturat Holcim România în anul 2002 și a contribuit decisiv la crearea și dezvoltarea departamentului de infrastructură al companiei. Absolvent al Facultății de CFDP dn cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Gabriel și-a completat studiile cu două titluri EMBA – dintre care unul la Tiffin University.

LETITIA ONOFREI
DIRECTOR FINANCIAR

Letiția s-a alăturat echipei Somaco în anul 2008 în calitate de Manager Control Financiar, iar din 2015 este Director Financiar.  A absolvit Academia de Studii Economice din București și deține o vastă experiență în servicii financiare, venture capital și telecomunicații. 

REMUS BENEA
DIRECTOR BCA

Cu o experiență de peste 15 ani în vânzări, marketing, achiziții și supply chain, Remus s-a alăturat echipei Somaco în anul 2008, după ce a ocupat poziția de Director Comercial și Operațiuni în cadrul companiei La Fântâna. A absolvit Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca. 

EMIL ROTARU
DIRECTOR INFRASTRUCTURĂ

Emil are o experiență de peste 20 de ani în domeniul prefabricatelor din beton, acumulată în companii multinaționale precum SW Umwelttechnik România și Travertec Buzău. S-a alăturat echipei Somaco în anul 2008, unde a ocupat poziția de Director Tehnic. A absolvit Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole din cadrul Universității Politehnice din Timișoara.

COSMIN BUNEA
DIRECTOR INDUSTRIAL PREFABRICATE

Cosmin face parte din echipa Somaco încă din anul 2014. Între anii 2007 și 2014 a fost responsabil de producție în cadrul fabricii Europrefaricate din Târgoviște, apoi a promovat în funcția de director al fabricii Somaco din Târgoviște. Din anul 2015 este Director de Producție. Cosmin a absolvit în 2007 Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole din cadrul UTCB, urmând apoi cursurile de Master în Tehnologii Speciale, din cadrul aceleiași universități.

SIMONA ȘERBAN
DIRECTOR RESURSE UMANE

Simona face parte din echipa Somaco din anul 2011 și are o experiență importantă în activitatea de HR și proiecte de dezvoltare organizațională pentru companii cu profil industrial (ALUM SA Tulcea, Vulcan SA, IMSAT SA, Romcarton). Deține diploma de economist din partea Facultății de Studii Economice „Dunărea de Jos” din Galați și un titlu de MSC în Comunicare managerială și resurse umane din partea SNSPA București.