Echipa de management

 

Echipa de management executiv

Sorin Miron - Director General

Sorin Miron - Director General

Sorin a fost director financiar al grupului de firme Somaco din februarie 2009 pana in septembrie 2015, dupa ce anterior acumulase experienta importanta in mari corporatii precum Michelin, Dacia Renault si KPMG, atat in Romania cat si in strainatate. Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Sorin si-a completat studiile in universitati de prestigiu precum Université d'Orléanssi IMD Lausanne.

Letitia Onofrei - Director Financiar

Letitia Onofrei - Director Financiar

Letitia s-a alaturat echipei Somaco in anul 2008 in calitate de Manager Control Financiar. A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, iar inainte de Somaco a acumulat experienta in servicii financiare, venture capital si telecomunicatii.

Remus Benea - Director Comercial si Operatiuni

Remus Benea - Director Comercial si Operatiuni

Remus s-a alaturat echipei Somaco in anul 2008, dupa ce a ocupat pozitia de Director Comercial si Operatiuni al companiei La Fantana. Are o experienta de peste 15 ani in vanzari, marketing, achizitii si supply chain. Remus a absolvit Facultatea de Mecanica din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca.

Emil Rotaru - Director tehnic

Emil Rotaru  - Director tehnic

Emil s-a alaturat echipei Somaco in anul 2009. Are o experienta de peste 15 ani in domeniul prefabricatelor din beton, acumulata in companii multinationale precum SW Umwelttechnik Romania si Travertec Buzau. Emil a absolvit Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole din cadrul Universitatii Politehnice din Timisoara.

Simona Serban - Director Resurse Umane

Simona Serban - Director Resurse Umane

Simona s-a alaturat echipei Somaco in 2011. Are o experienta de peste 10 ani in activitatea de HR si proiecte de dezvoltare organizationala pentru companii cu profil industrial precum: ALUM SA Tulcea, Vulcan SA, IMSAT SA, Romcarton. Are o diploma de economist din partea Facultatii de Studii Economice "Dunarea de Jos" din Galati si un titlu de MSC in Comunicare manageriala si resurse umane din partea SNSPA Bucuresti.

Alexandru Catalina – Director Calitate

Alexandru Catalina – Director Calitate

Alexandru s-a alaturat echipei Somaco in anul 2009, ca director al fabricii Buzau, pe care a condus-o timp de 6 ani. A acumulat o experienta de peste 16 ani in coordonarea productiei de elemente structuri beton armat si precomprimat, ocupand functii de sef santier pentru companii renumite precum Lupp Construction, ASA Cons, Euroromvest Construct si Fibec Campina. Alexandru a absolvit Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca

Cosmin Bunea - Director Productie

Cosmin Bunea - Director Productie

Cosmin s-a alaturat echipei Somaco in anul 2014. Intre anii 2007 si 2014 a fost responsabil productie in cadrul fabricii Europrefaricate din Targoviste, apoi a promovat in functia de director al fabricii Somaco din Targoviste. Cosmin a absolvit  Facultatea de Constructii Civile Industriale si Agricole din cadrul UTC Bucuresti, cu specializarea Tehnologii Speciale in Constructii, dobandita prin studii aprofundate. 

 

Despre noi

 
 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro