Echipa de management

SORIN MIRON
DIRECTOR GENERAL

Ocupând poziția de director financiar al grupului de firme Somaco din februarie 2009 și până în septembrie 2015, Sorin a acumulat anterior o experiență importantă în mari corporații precum Michelin, Dacia Renault și KPMG, atât în România, cât și în străinătate. Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Sorin și-a completat studiile în universități de prestigiu precum Université d'Orléans și IMD Lausanne..

LETITIA ONOFREI
DIRECTOR FINANCIAR

Letiția s-a alăturat echipei Somaco în anul 2008 în calitate de Manager Control Financiar, iar din 2015 este Director Financiar.  A absolvit Academia de Studii Economice din București și deține o vastă experiență în servicii financiare, venture capital și telecomunicații. 

REMUS BENEA
DIRECTOR COMERCIAL ȘI OPERAȚIUNI

Cu o experiență de peste 15 ani în vânzări, marketing, achiziții și supply chain, Remus s-a alăturat echipei Somaco în anul 2008, după ce a ocupat poziția de Director Comercial și Operațiuni în cadrul companiei La Fântâna. A absolvit Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca. 

EMIL ROTARU
DIRECTOR TEHNIC

Emil are o experiență de peste 20 de ani în domeniul prefabricatelor din beton, acumulată în companii multinaționale precum SW Umwelttechnik România și Travertec Buzău. S-a alăturat echipei Somaco în anul 2008. A absolvit Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole din cadrul Universității Politehnice din Timișoara.

COSMIN BUNEA
DIRECTOR PRODUCȚIE

Cosmin face parte din echipa Somaco încă din anul 2014. Între anii 2007 și 2014 a fost responsabil de producție în cadrul fabricii Europrefaricate din Târgoviște, apoi a promovat în funcția de director al fabricii Somaco din Târgoviște. Din anul 2015 este Director de Producție. Cosmin a absolvit Facultatea de Construcții Civile Industriale și Agricole din cadrul UTC București, cu specializarea Tehnologii Speciale în Construcții, dobândită prin studii aprofundate. 

SIMONA ȘERBAN
DIRECTOR RESURSE UMANE

Simona face parte din echipa Somaco din anul 2011 și are o experiență importantă în activitatea de HR și proiecte de dezvoltare organizațională pentru companii cu profil industrial (ALUM SA Tulcea, Vulcan SA, IMSAT SA, Romcarton). Deține diploma de economist din partea Facultății de Studii Economice „Dunărea de Jos” din Galați și un titlu de MSC în Comunicare managerială și resurse umane din partea SNSPA București. 

ALEXANDRU CATALINA
DIRECTOR CALITATE

Alexandru s-a alăturat echipei Somaco în anul 2009, ocupând poziția de director al fabricii din Buzău, pe care a condus-o timp de 6 ani. A acumulat o experiență vastă în coordonarea producției de elemente structuri beton armat și precomprimat, ocupând funcții de șef de șantier pentru companii renumite (Lupp Construction, ASA Cons, Euroromvest Construct și Fibec Câmpina). Alexandru a absolvit Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca.