Despre noi

În industria noastră, suntem partenerul de încredere pentru construcții inteligente. Credem cu tărie într-un viitor construit în armonie și echilibru cu mediul.

Parte din grupul Holcim România de la 1 noiembrie 2019, noi, Somaco, oferim un ansamblu integrat de produse și servicii de înaltă calitate, al cărui scop este să asigure soluții de construcții pentru oameni și pentru planetă. Ne poziționăm ca unul dintre cei mai mari și mai sustenabili producători de prefabricate din beton din țară (utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, electrice și de apă-canal, precum și al construcției centrelor comerciale, logistice sau de producție).

În prezent, deținem 5 fabrici (Buzău, Roman, Teiuș, Târgoviște și Timișoara), care ne dau posibilitatea să acoperim eficient proiectele de construcții la nivel național, dar și în țările învecinate. Sinergiile între companiile de sub umbrela Holcim România se transpun în capacitatea noastră de a aborda proiecte complexe, care implică mai multe arii de expertiză.

Suntem receptivi, agili și îmbrățișăm cu bucurie inovația. Căutăm noi perspective, noi provocări care să ducă la dezvoltarea unor pachete de soluții complete în domeniul rezidențial și infrastructură, pentru clădiri de birouri, hale industriale și logistice, precum și pentru alte tipuri de construcții.

Efortul nostru presupune muncă de echipă și o abordare comună. Colaborarea strânsă, bazată pe încredere și deschiderea spre nou sunt pentru noi cele mai sigure și mai trainice metode prin care putem să evoluăm și să dezvoltăm soluții optime ținând cont de nevoile clienților noștri. Rămânem atenți la impactul social pe care îl au structurile create cu produsele și soluțiile noastre și ne angajăm să le îmbunătățim mereu. Din grijă pentru oameni și pentru tot ce ne înconjoară.

SOMACO ESTE MEMBRU

Misiunea noastră

Echipa de management

Istoria Somaco

Fabricile noastre

Guvernanță corporativă

Portalul de achiziții Holcim România

CERTIFICĂRI