SOMACO - Construim pentru Oameni și Planetă

Somaco este unul dintre cei mai mari producatori de elemente prefabricate din beton utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, electrice si de apa canal, precum si al constructiei centrelor comerciale, logistice sau de producţie din tara. De asemenea, Somaco este unul dintre cei mari producatori de beton celular autoclavizat (BCA) din tara, brandul cel mai cautat in regiunea Moldova.

Istoria noastra incepe la Roman, in anul 1954, odata cu fondarea uneia dintre primele fabrici de prefabricate din beton din Romania. Ne mandrim cu o experienta de peste 61 de ani in productia elementelor prefabricate din beton si de peste 40 ani in productia blocurilor de BCA.

Astazi detinem 6 fabrici (Adjud, Buzau, Roman, Teius, Targoviste si Timisoara), in care am investit peste 21 milioane de euro in ultimii ani, astfel incat sa asiguram o gama de produse in continua crestere, adaptata nevoilor clientilor, o calitate superioara a produselor si serviciilor, precum si o acoperire nationala a proiectelor de constructii.

Incepand cu 1 noiembrie 2019, Somaco Grup Prefabricate face parte din grupul Holcim Romania.

Credem într-un viitor construit în armonie cu mediul. Împreună dăm startul unui nou model de colaborare. ECONCEPT.

Prefabricate din beton pentru structuri la cheie

Prefabricate din beton pentru structuri la cheie

Cel mai dinamic segment al nostru, cu un portofoliu de realizari in continua crestere: mari centre comerciale - Carrefour, OBI, Metro, Kiabi, Baumax, Hornbach, Kaufland, Overland, precum şi centre ...

Mai multe detalii
Sisteme de canalizare din beton

Sisteme de canalizare din beton

Somaco aduce o solutie moderna si sigura pentru retelele de canalizare din Romania. Sistemul este modular si flexibil, se poate adapta tuturor tipurilor de proiecte de canalizare. Elementele ...

Mai multe detalii
Prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera

Prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera

Somaco furnizeaza o gama larga de elemente prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera (poduri si podete), precum si pentru infrastructura de cai ferate si metrou.

Mai multe detalii
  • Am dovedit ca suntem un partener de incredere pentru constructia unor centre comerciale si lanturi de magazine de renume: Carrefour, Metro, Real, Dedeman, Kaufland, Cora, Lidl, Hornbach, Leroy Merlin, OBI, Kiabi.

  • Am dovedit flexibilitate pentru a construi unele dintre cele mai importante centre logistice din Romania: SEA Romania, Wim Bosman, Millenium Logistic Park, Kaufland, Xindao.

  • Abordam proiecte speciale - care sustin noile tendinte energetice (parcuri eoliene) sau alte proiecte indraznete de infrastructura.

  • Sustinem infrastructura moderna a Romaniei - contribuim la dezvoltarea retelei de sosele, poduri, pasaje, precum si alte lucrari de anvergura.

  • Contribuim la ridicarea facilitatilor de productie din Romania - printre beneficiarii structurilor ridicate de Somaco se numara firme de renume precum Schweighofer si Hella.

Serviciu Clienti Somaco

Zona Clienti

 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro