Dezvoltare durabila

Dezvoltarea durabila este una dintre preocuparile principale ale grupului de firme Somaco. In acest sens, investim permanent in proiecte de:
- Sanatate si securitate in munca
- Protectia mediului
- Responsabilitate sociala

Sanatate si securitate in munca

Sanatate si securitate in munca

Grupul de firme Somaco investeste permanent pentru imbunatatirea securitatii si sanatatii in munca atat a angajatilor proprii cat si a tertilor subcontranctanti. Construieste o cultura solida care urmeaza principiile "Siguranta pe primul loc" si "Zero accidente".

Investitiile se indreapta catre achizitionarea unor echipamente de lucru si de protectie sigure, catre modernizarea dispozitivelor de securitate pentru echipamente, dar si pentru desfasurarea unor campanii de constientizare si de prevenire a riscurilor.

Protectia mediului

Protectia mediului

Grupul de firme Somaco acorda o atentie sporita aspectelor de mediu, angajandu-se ferm pentru sustinerea unei politici de mediu sanatoase.

Preocuparile noastre curente sunt reciclarea materialelor si dezvoltarea de produse si procese eficiente din punct de vedere ecologic.

detalii

Responsabilitate sociala

Pentru ca suntem un membru important al comunitatilor locale, am lansat mai multe proiecte de responsabilitate sociala in beneficiul comunitatilor unde ne desfasuram activitatea: regiunea Muntenia (Bucuresti, Buzau, Targoviste), regiunea Moldova (Adjud, Roman), regiunea Transilvania (Teius) si regiuea Banat (Timisoara).

Dorim sa fim un angajator sigur pentru colaboratorii nostri si sustinem proiecte permanente de asigurare a sanatatii si securitatii la locul de munca.

Dorim sa asiguram protectia mediului pentru a permite comunitatilor locale sa se dezvolte intr-un mediu curat si durabil.

Incurajam angajarea voluntara a colaboratorilor nostri in activitati cu impact social, cum ar fi proiecte pentru orfani, proiecte de sustinere a scolilor si a spitalelor din oras.

Dezvoltare durabila

Serviciu Clienti Dezvoltare durabila
 

Stiati ca?

...BCA este un material 100% reciclabil?

...In procesul de productie a BCA-ului se elimina doar abur?

...BCA nu arde, nu elimina gaze toxice, respira si confera un aer sanatos in interiorul cladirilor?

 
 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro