Hale de producție

Oferim o gamă largă de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie: fundații pahar din beton, stâlpi prefabricați din beton, grinzi și pane prefabricate din beton, pereți din beton, elemente de planșeu, piloți din beton armat. 
La cerere, putem produce și alte elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie, conform proiectului beneficiarului.
Oferim soluții complete pentru structuri prefabricate din beton si promovam conceptul de value engineering, având expertiza și capacitatea de a oferi servicii integrate de proiectare, producție, transport si montaj, în scopul optimizarii structurii din punct de vedere al costurilor si timpului de execuție.
Gama de elemente prefabricate pentru structuri la cheie reprezintă cel mai dinamic segment abordat de noi, cu un portofoliu de lucrări de referință remarcabil.
Experiența tehnică, gama extinsă de produse și experiența a numeroase șantiere ne permit să participăm la realizarea celor mai importante proiecte de construcții, printre care și halele de producție.

Hală de producție Târgoviște, jud. Dâmbovița

Somaco a proiectat, produs, transportat și montat structura de rezistență a halei de producție din Târgoviște. Pentru această lucrare, Somaco a realizat o deschidere a grinzilor de 31m lungime.

Anul finalizării lucrării: 2020

Fabrică electrocasnice în Ulmi, Jud. Dâmbovița

Am proiectat, produs, transportat și montat structura prefabricată din beton a halei de producție echipamente electrocasnice.

Suprafața lucrării: 58.000 mp

Anul finalizării lucrării: 2017

Hală de producție componente auto Orhei, Republica Moldova

Am produs, transportat și montat structura de rezistență a halei de productie (4020 m3 beton)

Elemente furnizate de Somaco: stâlpi, grinzi, pane acoperiș, socluri, scări, elemente de plașeu TT, pereți rezistenți la foc pe 6 etaje;

Provocarea: Producția a fost realizată în fabricile Somaco din Buzău, Târgoviște și Roman;

Perioada executării lucrării: martie-iulie 2017

Extindere Hală de Producție și Depozitare anvelope, Timișoara, jud. Timiș

Am contribuit la acest proiect cu proiectarea, producția, transportul și montajul elementelor prefabricate din beton.

Elemente furnizate de Somaco: stâlpi, grinzi, pane, panouri, grinzi planșeu, elemente TT, care însumează 1380 m³ beton)

Perioada realizării lucrării: mai-august 2016

Extindere Fabrică de Componente Auto, Bălți, Republica Moldova

Am proiectat, produs, transportat și montat structura de rezistență a extinderii halei de producție (stâlpi, grinzi, elemente de plașeu TT, panouri; 925 m3 beton).

Perioada executării lucrării: iunie-octombrie 2016

Fabrică de biscuiţi, Craiova

Am adus în acest proiect value engineering, oferind servicii integrate de proiectare, producție, transport şi montaj, în scopul optimizării structurii din punct de vedere al costurilor şi timpului de execuție.

Provocarea: am realizat în timp record structura prefabricată multietajată P+2E cu noduri rigide, cu o suprafaţă de 11.000mp , care a înglobat 2.500m3 beton. Grinzile din beton monolit sunt susţinute prin turnuri de eşafodaj, iar grinzile prefabricate din beton sunt conectate printr-un sistem Peikko. Elementele furnizate au fost realizate în două dintre fabricile noastre, Târgovişte şi Buzău.

Elemente furnizate de Somaco: stâlpi, grinzi planşeu, elemente planşeu TT, grinzi rectangulare, grinzi principale şi secundare de acoperiş, panouri prefabricate;

Data finalizării lucrării: 2015, iar extinderea halei în 2016

Hală de Producție Componente Auto, Giarmata, jud. Timiș

Am proiectat, produs, transportat și montat structura de rezistență a halei de producție;

Elemente furnizate de Somaco: stâlpi, grinzi, pane, grinzi planșeu, elemente TT, panouri, rampe andocare;

Suprafața: 13.500 mp

Volum beton prefabricat: 1920 m3

Perioada executării lucrării: septembrie-noiembrie 2016