Fabricile noastre

Somaco este unul dintre cei mai mari producători de elemente prefabricate din beton utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, electrice și de apă canal, precum și al construcției centrelor comerciale, logistice sau de producţie din țară. 

Portofoliul de produse Somaco este generos, permițând fabricarea a peste 250 tipuri diferite de elemente prefabricate: gama de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie (produse la Buzău, Roman, Timișoara, Târgoviște și Teiuș), infrastructură electrică (produse la Buzău) și rutieră (produse la Buzău, Roman, Timișoara și Teiuș), pentru sisteme de canalizare din beton (produse la Roman).

O prioritate constanță o constituie calitatea produselor și controlul calității - Somaco lucrează într-un sistem de management integrat și deține cele mai ambițioase certificări ISO și SRAC CERT.

Somaco deţine 5 fabrici de prefabricate (Buzău, Roman, Teiuș, Târgoviște și Timișoara), care asigură o acoperire națională a proiectelor de construcții:

 

Fabrica Somaco Buzău

Fabrica Somaco Buzău a fost construită în anul 1970, fiind una dintre importantele fabrici de prefabricate din beton din România.

Fabrica Somaco Roman

Fabrica Somaco Roman a fost construită în anul 1954, fiind de asemenea una dintre cele mai mari fabrici de prefabricate din beton din România.

Fabrica Somaco Târgoviște

Fabrica Somaco Târgoviște a fost construită în anul 2005 de către Europrefabricate, ca investiție nouă.

Fabrica Somaco Teiuș

Fabrica Somaco Teiuș este o investiție nouă, finalizată în anul 2008 de către G&D Prefabbricati.

Fabrica Somaco Timișoara

Fabrica de elemente prefabricate din beton din Timișoara a fost construită în anul 2004 de către Europrefabricate, ca investiție nouă.