Misiunea noastră

Avem obiective mai înalte decât cele mai înalte clădiri. Vom schimba lumea devenind lider în soluții inovatoare și durabile pentru a construi pentru oameni și planetă. Facem orașele mai verzi, susținem societatea construind pentru viitor, impulsionăm economia circulară pentru a construi mai mult cu mai puțin și lucrăm pentru îmbunătățirea standardelor de viață pentru toți.

Ne angajăm să oferim soluții mai bune pentru a construi visurile oamenilor și viitorul planetei.

Ne angajăm să decarbonizăm construcțiile de-a lungul întregului ciclu de viață, înțelegând că acest lucru este esențial pentru a construi un viitor mai bun.

SCOPUL NOSTRU:

Construim pentru oameni și planetă, o lume:

#MAI VERDE - prin amprentă scăzută de emisii de co2 și economie circulară

#MAI INTELIGENTĂ - prin inovație și digitalizare

#PENTRU TOȚI - contribuind la bunăstarea tuturor.

VIZIUNEA NOASTRĂ:

Ne angajăm să oferim soluții mai bune pentru a construi visele oamenilor și viitorul planetei.

MISIUNE STRATEGICĂ DE TRANSFORMARE:

Decarbonizarea sectorului construcțiilor.

CUM FACEM ASTA?

Accelerăm dezvoltarea sustenabilă prin soluții verzi.

CUM SUNTEM NOI

În industria noastră, suntem pionieri ai încrederii. Cultura organizațională Somaco, o companie Holcim Group, se bazează pe construirea unui viitor în armonie și echilibru cu mediul. Țelul nostru este să răspundem nevoii continue de modernizare, să îmbunătățim în mod consistent și cuantificabil standardele de viață, ca în final să oferim clienților noștri beneficiile și garanția unor construcții durabile.

Image
crestere.png

CREȘTERE

Creștere înseamnă creșterea business-ului, creșterea organizației, creșterea partenerilor noștri prin ceea ce facem împreună. Creștere înseamnă dezvoltarea echipei, dezvoltarea individuală condusă din interior. Creșterea este adusă de o mentalitate orientată către identificare de oportunități și puncte forte care să fie valorificate.

Image
performanta.png

PERFORMANȚĂ

Performanță înseamnă că urmărim cu reziliență obiectivele comune, că ne adaptăm schimbărilor din jur. Performanța înseamnă că ne susținem reciproc, cerem și oferim feedback.

Image
diversitate.png

DIVERSITATE

Suntem cu toții diferiți – din fericire. Fiecare persoană, indiferent cine, poate avea o perspectivă valoroasă la care poate nu am avut ocazia să mă gândesc înainte.

Image
sustenabilitate.png

SUSTENABILITATE

Sustenabilitatea înseamnă determinare pentru reducerea amprentei de carbon. Sustenabilitatea înseamnă că țintim să avem un impact pozitiv în jurul nostru, pentru colegi, pentru oameni și comunități. Să construim împreună mai binele.

Image
inovatie.png

INOVAȚIE

Inovația înseamnă experimentare dublată de persistență – știu că pentru a îmi exprima creativitatea, este necesar nu numai să ies din zona de confort și să încerc ceva nou, dar să și persist până îmi dau seama dacă ideile sunt fezabile sau nu.

Image
colaborare.png

COLABORARE

Suntem mai puternici împreună, decât pe cont propriu. Niciun om nu este o insulă – fiecare dintre noi are un impact asupra celorlalți.

→ Ne mândrim cu o echipă entuziastă, receptivă care îmbrățișează cu bucurie inovația.

→ Fiecare pas tehnologic înainte ne inspiră și ne încurajează să continuăm. Căutăm mereu noi perspective și noi provocări care să ne ajute la dezvoltarea unor soluții complete în domeniul rezidențial și infrastructură, pentru clădiri de birouri, dar și alte tipuri de construcții.

→ Colaborarea strânsă, bazată pe încredere și deschiderea spre nou sunt pentru noi cele mai sigure și mai trainice metode prin care putem să evoluăm și să dezvoltăm soluții optimizate.

→ Rămânem atenți la impactul social pe care îl au structurile create cu produsele și soluțiile noastre și ne angajăm să le îmbunătățim în permanență.

Din grijă pentru oameni și pentru tot ce ne înconjoară.