Misiune si Valori

Ne deosebim de concurentii nostri prin experienta, masivitatea si inteligenta noastra. In viitorul apropiat ne vedem ocupand pozitia de lider de piata pe toate segmentele noastre de business si respectam urmatoarele valori care sustin ambitiile noastre:

Credem in puterea parteneriatului uman si profesional

Credem in puterea parteneriatului uman si profesional

Avem o relatie apropiata si de lunga durata cu partenerii si clientii nostri. Facem echipa cu ei pentru ca le punem la dispozitie solutii corecte care sa le asigure eficienta si le oferim sprijin de-a lungul intregului proces de constructie.

Credem in munca cinstita

Credem in munca cinstita

Lucram pe proiecte valoroase si de anvergura, in care calitatea este foarte importanta. Ne face placere sa muncim serios si responsabil pentru bunastarea clientilor nostri.

Credem in implicare

Credem in implicare

Am castigat increderea partenerilor si clientilor nostri dovedindu-ne responsabili. Suntem orientati catre clienti, suntem deschisi catre a le asculta problemele si luam initiative pentru solutionarea acestora.

Credem in inteligenta

Credem in inteligenta

In cei peste 30 de ani de existenta am devenit experti in prefabricate din beton. Chiar si asa, incercam permanent sa ne sporim eficienta si sa dezvoltam noi solutii. Doar astfel putem fi partenerul pentru constructii inteligente.

Credem in victorie

Credem in victorie

De-a lungul timpului am crescut si am devenit puternici, iar acum avem capacitatea de productie, tehnologia si oamenii de care avem nevoie pentru a reusi in orice ne propunem. Vrem sa fim lideri in tot ceea ce facem si pentru aceasta cultivam spiritul de invingator in randurile noastre.

Despre noi

 
 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro