22-09-2022

Somaco Grup Prefabricate finanțează un laborator de științe destinat elevilor din Berca, județul Buzău în parteneriat cu Asociația Ținutul Buzăului

Somaco Grup Prefabricate susține proiectele de educație, se implică activ alături de parteneri inimoși, profesioniști. Laboratorul mixt de științe naturale (FutureLab) de la Liceul Tehnologic Sf. Mucenic Sava din Berca, județul Buzău a fost dotat cu tot ceea ce au nevoie elevii: microscoape, lupe digitale, echipamente de măsurare a parametrilor fizico-chimici ai apelor și solului mobilier nou și multe altele. Inițiativa acestui proiect îi aparține unuia dintre partenerii din comunitatea noastră din Buzău - Asociația Ținutul Buzăului.

””      ””      ””

Îi încurajăm tinerii noștri să își dezvolte curiozitatea academică pentru a crea o societate mai informată, capabilă să facă față provocărilor actuale. Somaco Grup Prefabricate își propune să să construiască, alături de Asociația Ținutului Buzăului, un viitor mai bun pentru toți, investind în educație și permițând copiilor să devină inovatorii de mâine.

Este o mare onoare pentru Somaco să facă parte din modelarea viitorului generațiilor actuale și viitoare și așteptăm cu nerăbdare să vedem cum vor folosi elevii acest laborator pentru a-și atinge obiectivele.

””

Așteptăm bucuroși următoarele oportunități alături de Ținutul Buzăului!

 

***
Despre Ținutul Buzăului
Asociația Ținutul Buzăului este o organizație non-guvernamentală, non-profit, al cărei scop este de a crea un model de dezvoltare sustenabil care poate fi aplicat și replicat în alte părți ale lumii pentru a îmbunătăți calitatea mediului, cât și viața culturală, socială, economică și educațională a comunităților.