Despre noi

Somaco este unul dintre cei mai mari producatori de elemente prefabricate din beton utilizate in domeniul infrastructurii rutiere, electrice si de apa canal, precum si al constructiei centrelor comerciale, logistice sau de productie din tara. De asemenea, Somaco este cel mai renumit producator de beton celular autoclavizat (BCA) din Moldova.

Deţine 6 fabrici (Adjud, Buzău, Roman, Teius, Targoviste si Timisoara), care asigură o acoperire naţională a proiectelor de construcţii. Portofoliul de produse Somaco reuneste sistemul de zidărie şi termoizolaţie din BCA (fabricat la Adjud) şi gama de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie (fabricate la Buzau, Roman, Teius, Targoviste si Timisoara), infrastructură electrică (fabricate la Buzau) şi rutieră (fabricate la Buzau, Roman, Teius, Targoviste si Timisoara), pentru sisteme de canalizare din beton (fabricate la Roman).

In ultimii ani, Somaco a investit peste 21 milioane de Euro pentru extinderea capacităţii de producţie şi a gamei de produse, pentru retehnologizare şi instruirea personalului, fiind unul dintre cei mai dinamici investitori de pe piaţa materialelor de construcţii.

Incepand cu 1 noiembrie 2019, Somaco Grup Prefabricate face parte din grupul Holcim Romania.

 

Banner Portofoliu

Despre noi

Serviciu Clienti Despre noi
 
 
 
SOMACO GRUP PREFABRICATE S.R.L.
Sediul central: Str. Biharia nr 67-77, etaj 2, Bucuresti sector 1
Tel: 031 425 45 77, Fax: 031 425 46 29, office@somaco.ro